Ogrlice za bebe – spas za roditelje

Nahranili ste bebu. Okupali i presvukli, a ona ipak deluje pomalo uznemireno. Proveravate da nema kojim slučajem povišenu temperaturu. Vrpolji se, ne može da zaspi, ubrzo počinje da plače. Kako tek u devetom mesecu počinju da pokazuju znake razumevanja, bebe sve do tada svu neprijatnost i nezadovoljstvo iskazuju kroz plač. Ako je gladna, beba plače, ako je mokra, opet plače. Ako bebu nešt boli, sigurno će plakati, a na koji način otkriti šta su uzroci problema, to samo znaju roditelji. Jedino je važno da ostanete pribrani, hladne glave i da ne strahujete.

Prvi zubići, muka za bebe, ali i za roditelje

Ako je vaša beba nahranjena, zdrava, okupana a opet je nešto muči, znajte da joj niču prvi zubići. Sam proces je za bebu naporan što se upravo odražava na njeno nespavanje. Dešava se da dođe do blage povišene temperature. Mnogi posežu za lekovima kako bi smanjili bol. To i nije baš preporučljivo. Pa se savetuje da se u takvim situacijama pre pokuša sa nekim prirodnim metodama koje će pomoći vašoj bebi.

 

prvi-zubici-beba

Masaže su uvek dobra stvar. Ako vašoj bebi kreću zubići, slobodno mazite desni, to će njima i te kako prijati. Hladni sokići i kašice, voda sve to može pomoći. Naravno sve zavisi i od inteziteta bola. Ukoliko su bolovi osetno jači, onda možete koristiti i gel za desni koji umrtvljuje osećaj i umiruje otečeno mesto.

Ćilibarske ogrlice za bebe – dečiji nakit, ali i lek

Ono što je spasilo mnoge roditelje jesu ćilibarske ogrlice za bebe. U pitanju su ručno rađene ogrlice koje krasi specijalizovan i unikatan dizajn. Predviđene su kao dečiji nakit, a jedna od pogodnosti jeste njihova sposobnost da se prilagode bilo kojoj veličini. U čemu je tajna ovih ogrlica? Ove ogrlice od ćilibara u dodiru sa kožom ispuštaju minimalnu količinu prirodnog ulja koje se pokazalo efikasno i pozitivno po imuni sistem. Pored toga delotvorno utiču na infekciju i otok.

zubici

Ogrlice napravljene od baltičkog ćilibra pokazale su se kao znatno dobre, a i mogu se naći u različitim bojama. Bez obzira da li je dečak ili devojčica u pitanju, važno je samo da bol bude manji, jer ćete sigurno biti smireniji, ukoliko je i vaša beba mirna. Često se nervoza sa bebe prenosi na majku, jer veza na relaciji majka – dete je neobjašnjiva. Iako su naučnici utvrdili da beba mnoge stvari razume još dok je u stomaku, onda svakako možemo reći da sa 5 – 6 meseci vaše dete je prava mala sveznalica, jer koliko god da se čini da ne razume, beba oseća prisustvo majke, ali i ljubav svih koji je vole.

Poklon za novopečene roditelje

Ćilbarske ogrlice su idealan poklon za svakog roditelja. Tako da ako idete na babine ili znate nekog ko je postao roditelj relativno skoro, kupite im ogrlicu i spasite njih, ali i njihovu bebu. Neko će reći da su bebama nicali zubi i pre pojave ovih ogrlica i da su to sve preživeli i deca i roditelji, pa da se danas samo nešto izmišlja, ali ako već imate mogućnosti, pokušajte. Nikad se ne zna, možda upravo ove ćilibarske ogrlice za bebe imaju tako delotvornu moć, pa tako i vi i vaša beba možete mirno da spavate.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *