Da li su Target rančevi dobro rešenje za đaka prvaka?

Ako ove godine u kući imate đaka prvaka, naoružajte se strpljenjem jer nije mala stvar odabrati adekvatan ranac i kompletan školski pribor. Budite spremni da na pojedinim sajtovima pregledate i preko 400 modela anatomskih rančeva, pa je savet da pre upuštanja u sve to budete siti, skuvate čaj ili kafu ili sipate čašu vina i opušteni sa detetom krenete u onlajn razgledanje.

Target rančevi imaju u ponudi preko 100 anatomskih modela

Target rančevi su jako popularni među školarcima i njihovim roditeljima. Garancija kvaliteta materijala kao i funkcionalnosti je dovela do toga da se brend veoma traži. Svake godine izbacuje se nova Light serija, te su poslednji modeli teški svega između 600 i 700gr. Takođe, veoma su atraktivnog izgleda jer se dosta vodi računa o detaljima. Pojedini modeli su licencirani pa ćete naći Minnie, Frozen, Hallo Kitty, Barbie, Winx, Spidermana, Nindža kornjače. Specifični su i njihovi anatomski modeli sa dva lica tako da dete samo može lako da izmeni izgled ranca.

 

Target rančevi na točkiće imaju dečije i dezene za odrasle

Ako unapred znate da je detetu dugačak put do škole, da ne možete uvek da ga VI ili neko odrastao otprati i ponese ranac umesto njega, razmislite o rancu na točkiće. Mogu da budu veoma praktično rešenje i dobra odluka da sačuvate detetu leđa. Target rančevi na točkiće namenjeni najmlađima imaju 360 stepeni rotirajuće točkove, te im olakšavaju svaku vožnju. Nisu preveliki pa se dete lako “bori” sa njima na trotoaru ili po putu. Vodite računa prilikom odabira ranca i na njihovu težinu jer obično kada dete uđe u školu mora ranac da ponese do svoje učionice. Ako ste u prilici, izaberite i ranac na točkiće koji ujedno ima i anatomska leđa. Deseni za odrasle su svedeni i mogu da budu ručni prtljag u avionu. Kvalitet ni u ovom slučaju nije sporan.

Target rančevi su izbor i tinejdžera

Bilo da se stariji školarci odluče za model 2 u 1 ranca ili klasičan ranac, Target ima široku paletu proizvoda i u ovom segmentu. 2 u 1 rančevi su veoma popularni jer u njih mnogo toga može da stane. U slučaju da dete ima svega dva časa ili ide na izlet, poslužiće manji ranac. S druge strane, ako uz regularne časove bude i neki predčas ili posle regularne, privatna škola jezika, spojen 2 u 1 ranac je idealno rešenje jer u njega može i dodatna oprema za fizičko da stane.
Deca u starijem uzrastu su spremna da ponesu veći teret, te ovaj deo ne treba da zabrinjava roditelje pogotovo što takvi rančevi imaju ojačanje na ramenicama.

Target rančevi su najzastupljeniji na Dečjem sajtu

Ako tražite pouzdan onlajn shop sa dobrom ponudom rančeva, posetite www.decjisajt.rs jer je kod njih prisutna ponuda preko 600 artikala Target brenda, od čega preko 100 modela anatomskih rančeva, a oko 150 Target rančeva za školu. Ostalo su torbe za patike, torbe na rame i pernice kojih ovaj brend nudi i kao prazne,ali i sa kvalitetnim punjenjem.
Unapred želimo da vas pripremimo da potraga za pravim rancem može da bude naporna, ali ne zato što je takvom čine deca već roditelji. Savet je da, po vama odgovarajućem cenovnom rangu, odaberete tri ili četiri ranca i date detetu da se odluči za neki od njih. Tako će svi biti srećni, roditelji jer se kreću u svojim mogućnostima i dete jer je na kraju samo izabralo. Razumećete, svi volimo da sami izaberemo torbu, ranac, cipele,a ne da nam drugi nameću njihov izbor. Zato je i školska torba za đaka prvaka od izuzetne važnosti i savet je da to uvek imate na umu kada birate sa detetom ranac.
Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *