Sve što bi vas zanimalo o povećanju grudi

Svako ko razmišlja o estetskoj hirurgiji verovatno ima niz pitanja, koja postavlja stručnim licima, ali i koja postavlja sebi. Uglavnom su ta pitanja vrlo povezana. Naime dok postavlja sebi pitanja zašto to želi, kako će se osećati posle, da li će to uticati na samopouzdanje, u isto vreme i traga za informacijama u vezi sa samom estetskom hirugijom i svim propratnim elementima.

Naravno da svi treba da se informišu pre bilo koje operacije, ali da je uvek najsigurnije da razgovarate sa vašim hirurgom i da se ne stidite da postavite određena pitanja. Sve informacije vezane za povećanje grudi možete zatražiti od ljubaznog i predusretljivog osoblja bolnice za estetsku hirurgiju Diona, koji će odgovoriti na sva vaša pitanja. Sledeći odgovori na česta pitanja vezana za povećanje grudi će vam možda pomoći da se odlučite za taj poduhvat.

Zašto se žene odlučuju na povećanje grudi?

Kada razmišljate o povećanju grudi i estetskoj hirurgiji kao takvoj, treba da znate da niste sami i da niste jedina žena koja ima problem sa samopouzdanjem zbog toga što nema grudi kakve želi da ima. Gotovo svi razlozi zbog kojih želite da povećate svoje grudi i zbog kojih želite da se podvrgnete estetskoj hirugiji su donekle opravdani.

Naime, žene uglavnom žele da povećaju grudi zbog toga što smatraju da su im premale, zbog toga što su vremenom promenile oblik, konkretnije spustile su se ili vam jednostavno smetaju vaše grudi kao takve. Jedini pogrešan razlog u vezi sa povećanjem grudi bio bi taj da želite to da uradite zbog drugih. To se onda nikako ne preporučuje.

Koliko traje operacija?

Operacija traje obično od sat vremena i najduže može trajati dva sata. To zaista nije mnogo, jer operacija sama nije toliko komplikovana, a i estetska hirurgija je značajno napredovala i zapravo nemate razloga za bilo kakvu brigu.

Sat vremena je zaista vrlo kratak vremenski period i treba da znate da je povećanje grudi postalo jedna vrsta rutinske operacije. Dobra je stvar što u nekim slučajevima možete odmah napustiti bolnicu i otići kući. Odnosno, nekoliko sati nakon operacije.

Da li se daje opšta anestezija?

Kada je u pitanju ova intervencija iz oblasti estetske hirurgije i kada su u pitanju određene vrste liposukcije, onda se pacijentu daje opšta anestezija. Kod nekih vrsta liposukcije postoje izuzeci, međutim, kod povećanja grudi ne. Uvek se daje opšta anestezija. To ne treba da vas plaši, opšta anestezija ne može ni u kojem smislu da vam šteti. U toku operacije vi naravno ništa nećete osetiti, već ćete biti uspavani i kada se budete probudili sve će već biti gotovo.

Kakve su grudi nakon operacije?

Odmah nakon operacije vaše grudi neće izgledati savršeno. Naime, nakon izlaska iz sale i u narednih nekoliko dana moguće je da će se javiti otok i da ćete vi generalno biti naduti i nećete se osećati baš najprijatnije. To su neke sitne posledice operacije, koje vrlo brzo prođu. Sa druge strane, treba sačekati i da rezovi zarastu.

Nakon određenog perioda imaće grudi kakve ste želeli i bićete zadovoljni rezultatom. Kada izađete iz bolnice videćete promenu u vidu veličine, ali da bi sve došlo na svoje mesto, onda će biti potrebno da sačekate neko vreme.

Koliko košta ugradnja silikona?

Ugradnja silikona košta oko 2000 evra. Sve zavisi od toga koju vrstu implanta želite, kakav oblik i slično. Najniža cena jeste 2000 evra i ona može samo da raste. Ovo je inače jedna od najskupljih intervencija iz oblasti estetske hirurgije.

Ovo su neka od najčešćih pitanjai odgovora vezanih za povećanje grudi. U našoj kategoriji lepota možete pronaći odgovore na razna pitanja vezana za poboljšanje vašeg izgleda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *