Šta su dermaroleri?

Ako još ne znate šta su dermaroleri, sada sledi objašnjenje.

Dermaroleri za telo su sjajni medicinski uređaji koje koriste kako žene tako i muškarci, da bi kontrolisali proces starenja putem jačanja ćelijske regeneracije ćelija kože. Ovaj medicinski uređaj je idealan nehirurški i neablativni tretman. Bilo da se radi o stanjima kože kao što su hipo ili hiper pigmentacija, odnosno problemi sa kožom poput ožiljaka, bora, strija, akni, možete koristiti dermarolere kao efikasno rešenje za njihov tretman.

Mnoga klinička testiranja su dokazala da su dermaroleri za telo daleko efikasniji nego ablativni i neablativni tretmani poput lasera, i mogu stimulisati kolagen i elastin mnogo efikasnije za zatezanje kože i oslobađanje od bora i ožiljaka. Ako patite od:

  • Neravne ili beživotne kože
  • Bora
  • Otvorenih pora
  • Pigmentacije
  • Stvaranja ožiljaka
  • Strija
  • Gubitka kose…
    Vaše rešenje je dermaroler

Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da razmotrite tretman dermarolerima za obnovu vaše kože:

Prijatelj kože

Za razliku od ostalih ablativnih metoda obnavljanja kože, dermaroleri povećavaju proizvodnju kolagena, ali bez oštećenja zaštitnih slojeva kože. Drugi ablativni tretmani uklanjaju zaštitni sloj epidermisa kako bi se proizveli novi slojevi tkiva. Uklanjanje ovog sloja izlaže kožu prljavštini, prašini i bakterijama. Takođe, to može dovesti do drugih problema kao što su bol, upala, crvenilo itd. Dermaroleri drže epiderm zaštićen, dok izazivaju pojačanu proizvodnju kolagena.

Efektivno upijanje

Ono što odvaja dermarolere je njihova efektivna moć upijanja. Oni koriste više od 1000  titanijumskih igala da povrede kožu dovoljno da stimuliše maksimalnu proizvodnju kolagena. Ovaj proces ima za posledicu stvaranje mikrokanala na koži, i pomaže infuziju terapeutskih seruma za veću penetraciju i postizanje veće ukupne efikasnosti.

Isplativo

Dermaroleri su skoro revolucionarni jer obavljaju isti zadatak kao i laserske procedure i druge ablativne procedure, ali mnogo jeftinije.

Takođe, ablativne procedure ponekad dovode do istanjenja kože, što znači da umesto da deluju kao rešenje protiv starenja kože mogu dovesti do bržeg starenja kože, što zahteva da trošite više novca da bi ispravili stanje.

Snaga brzog oporavka

Kao što je već pomenuto, dermaroleri su prijatelji kože i ne oštećuju epiderm kože, koji ostaje potpuno netaknut. Mikrokanali se stvaraju u koži da povećaju proizvodnju kolagena, ali ovi kanali se zatvore u roku od nekoliko sati od primene i omogućavaju korisnicima da nastave sa svojim redovnim aktivnostima brzo.

Nema sporednih efekata

Dermaroleri za telo dovode do indukcije kolagena putem kontrolisane mehaničke stimulacije, bez oštećenja kože. Postupak je bezbolan. Nema infekcija, krvarenja ili diskoloracije kože. Mogu se koristiti i kod kuće.
Efikasnost dermarolera je dokazana naučnim i kliničkim istraživanjima u anti-agingu, poboljšanju regeneracije kože, umanjenju ožiljaka i kolagen indukcionoj terapiji. Dermaroleri koriste fine, mikroigle za stimulisanje regeneracije tkiva.

Dermaroler poboljšava debljinu derma kao i epderma. Ovo zauzvrat utiče na teksturu kože i umanjuje bore. On takođe ima pozitivan efekat na hiper, kao i na hipo-pigmentaciju. Smanjuje ožiljke od akni, stimuliše proizvodnju novih kolagenih vlakana, poboljšava prokrvljenost i usklađuje pigmentaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *