Mezotearpije lica cene

Šta sa borama kada se pojave

Da li već znate mezoterapiju? Ili je to za vas bio potpuno nov termin? Da li ste radoznali ili ovaj metod borbe protiv bora i bora nije za vas?

Da li ste više ljubitelji botoksa ili neke druge vrste tretmana? Kako izgleda vaša rutina protiv starenja? Da li imate neke proizvode ili tretmane na koje se uvek oslanjate? Da li već razmišljate o merama podmlađivanja?  U daljem tekstu pročitajte šta sve možete preduzeti da vaše bore postanu prošlost putem metode botoksa i mezoterapije. 

Bore i dehidratacija

Od određenog uzrasta moramo da se nosimo sa naboranim i opuštenim licem. Jer od 25. godine se usporavaju važni procesi koji koži daju mladalački sjaj. Možda se to neće odmah primetiti u ovom mladom dobu, ali malo po malo koža se menja. Dehidrirana koža i bore su sada najneugodniji problemi kože. Često bi trebalo da pomognu skupe kreme i serumi. Međutim, pošto ovi često ne deluju ili samo neznatno smanjuju pojavu bora i linija uz stalnu upotrebu, rezultati nisu uvek očekivani. Dakle, ako želite dugotrajnije efekte, obično ne možete izbeći kozmetičku proceduru. 

Botoks

Najčešći i najpoznatiji metod je očigledno Botoks. Čini se da svi barem znaju da se dosadne bore mogu izgladiti ovim neurotoksinom. Ali ovaj tretman, u kome fina igla ubrizgava aktivni sastojak u kožu, već dugo nije jedini u raju za podmlađivanje. Hijaluronska kiselina je takođe dodata botoksu već nekoliko godina.

Mezoterapija

U dermatologiji, estetske mezoterapije su tretmani koji obezbeđuju glatku i mladu kožu. Može se primeniti na različite delove tela. Ovom inovativnom metodom možete brzo i u kratkom roku ukloniti bore i bore sa lica, dekoltea i stražnje strane ruku. Mezoterapija je veoma pogodna i za lečenje takozvane pomorandžine kore ili celulita na butinama. U poređenju sa tretmanima liftinga, koji zahtevaju operaciju, mezoterapijski tretman je veoma nežan jer nije potrebna opšta anestezija. Relativno je bezbolan, ali ostaje veoma efikasan. Metoda mezoterapije je posebno pogodna za tretman malih bora i linija. Međutim, ako su bore izraženije ili leže dublje u koži, potrebno je nekoliko sesija ili se mezoterapija mora dopuniti drugim vrstama tretmana, jer se one ne mogu tako efikasno tretirati jednom mezoterapijom. 

Cene mezoreapije lica

Za mnoge koji nisu ljubitelji botoksa i relativno krutog izgleda koji se, nažalost, često dobija nakon tretmana ovim neurotoksinom, mezoterapija može biti veoma dobra alternativa. U ovom tretmanu se ne koriste neurotoksini, tako da tretman mezoterapijom obezbeđuje posebno prirodan rezultat u kome koža sija svežinom.Mezotearpije lica cene  variraju  od 150 do 190 evra po jednom tretmanu. Naravno to nije konačna cena mezoterapije lica jer pre nje idu konsultacije sa lekarom i procena koliko vam tretmana ili doza  treba. Zbog izuzetno malih mikroiglica, ova terapija protiv starenja takođe podseća na tradicionalni tretman akupunkture. Ono što je sigurno posle nje ten izgleda mnogo svežije i mlađe. Zahvaljujući finoj igli koja se koristi u lečenju, procedura je relativno bezbolna i inače veoma niskog rizika. Tako da ga lako možete kombinovati sa drugim tretmanima protiv starenja i postići savršen rezultat za sebe. Na ovaj način osećaćete se bolje  i izgledati ćete lepše.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *