Kako prepoznati originalni Pandora nakit?

Pandora nakit je poslednjih desetak godina postao izuzetno popularan kod žena svih doba. I zaista, uspeh ove porodične firme iz Kopenhagena dostigao je svetske razmere, pa se može reći da je ovaj nakit od srebra postao određeni statusni simbol i da je posedovanje makar priveska ovog brenda od velike važnosti mnogim ženama. Prodaje se širom sveta u prodavnicama nakita i na internetu i ova firma posluje izuzetno uspešno zahvaljujući kvalitetu od kog ne odstupa i zanimljivom dizajnu nakita za koji se ne može reći da je konvencionalan.

Na žalost, vremenom su se u prodavnicama nakita pojavile kopije ovog poznatog brenda, tako da sve više devojaka nosi kopije ogrlice ili narukvice misleći da su original. Mi ćemo Vam odati par trikova kako biste lako prepoznali original Pandora nakit u zlatarama. 

Oznake na originalnom Pandora nakitu

  • Kruna iznad slova O

Svaki komad orignialnog Pandora nakita ima ugraviranu krunu iznad slova O u imenu brenda. Ovo važi i za ogrlice, narukvice i sve komade gde se može ugravirati ime brenda.

  • Ugravirano „ALE“ 

Pored krune iznad slova O u imenu brenda originalni Pandora nakit ćete prepoznati prema ugraviranim slovima „ALE“, koja predstavljaju inicijale oca osnivača ove kompanije. 

  • Niska cena

Ukoliko naiđete na komade nakita koji nose ime ovog poznatog brenda, a koji su mnogo jeftiniji nego inače, to odmah treba da Vam bude znak da je u pitanju kopija i da ne bi trebalo da je kupujete. 

  • Slovo S

Upravo zbog pokušaja krivotvorenja nakita kompanija je odlučila da ispred broja na srebrnom nakitu ugravira slovo S. 

  • Kopije brzo blede

Za razliku od originala kopije nakita ovog brenda će ubrzo izgubiti boju i dobiti neki bakarni sjaj. To je jasan znak da se ne radi o originalu.

Pandora nakit je idealan kao poklon za sve prilike

Sada kada smo utvrdili kako da prepoznate originalni Pandora nakit trebalo bi da navedemo i sve prilike u kojima je on savršen poklon. Već smo pomenuli da se ovaj brend ističe po originalnom, nekonvencionalnom dizajnu, zbog koga ga biraju žene svih uzrasta i stilova. Sa lakoćom ga mogu poneti i žene koje ne vole eleganciju već više naginju drugim stilovima. 

On je odličan poklon i za male devojčice, kao jedan od prvih vrednih komada nakita. Za devojčice možete odabrati neku ogrlicu ili narukvicu koju ćete upotpuniti priveskom iz Dizni kolekcije. Ukoliko znate da devojčica voli životinje ili ima kućnog ljubimca, onda je odličan poklon i neki iz „kućni ljubimci kolekcije“. 

Pandora nakit ima i „Hari Poter“ kolekciju koja je prikladna i za devojčice i za odrasle dame koje su ljubiteljke ovog serijala. Da je ovaj brend prikladan za žene svih ukusa pokazuju i „Star Wars“ i „Marvel“ kolekcije za ljubiteljke stripova i filmova iz ove Franšize.

Na kraju, ne treba izostaviti ni dame koje naginju klasičnim, elegantnim komadima nakita. Pandora nakit ima kolekcije srebrnog i pozlaćenog nakita koji je savršen za poslovne prilike i za večernje izlaske. 

Uz ove savete nadamo se da ćete lakše prepoznati prave komade Pandora nakita i da ćete biti sigurni da ste bliskoj dami poklonili originalni komad ovog poznatog brenda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *