Minđuše kao poklon – kada je to dobra ideja?

Iako mislite da sa minđušama nikada ne možete pogrešiti, postoje situacije kada možda nisu najbolji izbor za poklon.

Ipak dobra je stvar da je u većini slučajeva i te kako poželjno kupiti minđuše, a mi ćemo i navesti koje su to situacije. Zlatne i srebrne ili minđuše sa biserima su uvek originalan poklon, čak i ako toliko godina dobijamo i primamo minđuše kao poklone. Zašto je to tako? Zato što uvek poklanjamo od srca, zato što poklanjamo minđuše koje su uvek drugačije, jer svake godine postoji toliko mnogo modela, koji nas oduševe i koji oduševe osobu kojoj poklanjamo. Donosimo vam nekoliko situacija u kojima je dobro, ali i one u kojima možda ne bi trebalo poklanjati minđuše.

Jubilarni rođendani – minđuše su pravi izbor

Svi ti rođendani nakon dvadesete, poput tridesetog, četrdesetog, pedesetog rođendana su idealna prilikada nekome poklonite par dobrih zlatnih minđuša. To je kao neka kruna, kao neki simbol. To je nešto što će druga osoba znati da ceni i što će pamtiti celog života. Minđuše su u tom slučaju i neka vrsta uspomene, koje ostaje tu sa nama, koja ne bledi i koja se ne menja. Naravno da će se minđuše za osobu koja ima trideset godina, razlikovati od onih minđuša za osobu koja ima pedeset. Ipak poenta je ista, a to je obradovati nekoga i učiniti da se on oseti zaista posebno.

Deci do 10. godine neće biti interesantne 

Kako ćete decu obradovati? Pa paketićem punim slatkiša, barbikom, igračkom… Nećete ih orbadovati minđušama, sve i da izaberete dijamantske minđuše. Na taj način možete samo obradovati njihove roditelje, a nije to poenta. Kada su mlađi, sasvim je i poželjno da im kupite minđuše, jer će ih sigurno nositi i kad porastu, međutim, kada su sasvim mali nisu svesni vrednosti poklona, a verovatno im se neće ni obradovati.

Diplomiranje – dobar izbor za obeležavanje važne prekretnice u životu

Kada neko diplomira treba da mu osmislite zaista lep poklon. To je onaj datum u životu koji će dugo pamtiti. Vi treba da učinite da poklon koji će dobiti bude nešto što će uz nju biti do kraja života i što će učiniti da kada god vidi taj poklon kaže: „to sam dobila od drugara/porodice/dečka za diplomiranje“ i uvek će je upravo taj poklon vratiti u lepe momente i podsećaće je na uspeh. Zato mi biramo da taj poklon budu minđuše. Sjaj minđuša i vrednost plemenitih materijala daju težinu poklonu, a još ako joj se zaista svide, taj poklon za nju neće imati vrednost, biće savršen.

Minđuše za svadbu

Minđuše zaista treba poklanjati kada su važni događaji u pitanju. Mladina drugarica, kuma ili majka može se dogovoriti sa mladom da joj kupi minđuše za svadbu. Samim tim te minđuše će imati veću vrednost. Pre svega to će uvek biti minđuše koje je ste vi nosili na taj vaš važan dan, a sa druge strane to će biti minđuše, koje vam je mama na primer poklonila upravo za jedan od vaših najlepših dana u životu. Minđuše u tom kontekstu imaju dvostruku vrednost i služe da budu uspomena za ceo život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *