Laserska epilacija- put do glatke i lepe kože

Dosadne dlačice koje smo zaboravili da uklonimo ili koje su posle obične epilacije ili brijanja prebrzo porasle, mogu iznenada da nam pokvare raspoloženje. Ovo je situacija u kojoj ste se našli bar jednom u životu, pogotovo u trenutku kada se spremate za izlazak u nekoj kratkoj haljini ili za odlazak na plažu.

Međutim, ne očajavajte. Rešenje problema je laserska epilacija. Cena tretmana epilacije zanemarljiva je u odnosu na rezultate koje ćete da postignete. Kada je u pitanju trajna epilacija, iskustva su sve brojnija, a zadovoljnih žena i muškaraca sve je više.

Šta je laserska epilacija

Laserska epilacija se ubraja u medicinski tretman. Izvodi se upotrebom lasera, gde se uz pomoć laserske svetlosti deluje direktno na dlačice i na taj način se one eliminišu u samom korenu. Najsavremeniji laseri deluju na folikul dlake tako što prolaze kroz kožu. Emituju toplotu i uz pomoć nje u procesu fototermolize dovode do eliminacije dlake zajedno sa njenim DNK materijalom. Na ovaj način su neželjene dlačice trajno i u potpunosti odstranjene.

Tretman epilacije postaje sve popularniji iz godine u godinu, naročitv trajna epilacija. Iskustva su pozitivna, a rezultati posle tretmana i više nego zadovoljavajući. Ova vrsta tretmana spada u najsavremeniju metodu za uklanjanje dosadnih dlačica sa svih delova dela tela i to bez bola.

Kada je u pitanju laserska epilacija, cena ovog tretmana je veoma pristupačna, pogotovo kada se uzime u obzir i to da je on neškodljiv i minimalno invazivan. Pogodan je i preporučljiv za osobe oba pola koje imaju probleme sa neželjenim dlačicama na bilo kom delu tela.

Veliki broj naših zadovoljnih klijenata, među kojima su i javne ličnosti, potvrđuje pozitivan učinak ovog tretmana. Ako vam je potrebna laserska epilacija, Beograd je grad za vas jer se može pohvaliti mnogobrojnim estetskim centrima.

Prilikom ovog tretmana koristi se Alma Soprano laser, koji spada u laser najnovije generacije i razlikuje se od ostalih lasera po tome što:

 • Poseduje dvostruko hlađenje uz sondu od -0.3C. Na ovaj način laserska epilacija je u potpunosti bezbolna
 • Prodire skroz do folikula dlake i smatra se jedinim laserom koji dovodi do trajne eliminacije dlake
 • Može da se koristi na osunčanoj koži bez straha da će da se pojave fleke, dok kod ostalih aparata to nije slučaj

Koliko tretmana je potrebno?

Kada govorimo o laserskoj epilaciji uz pomoć Alma Soprano lasera, tretman traje minimalno 15 minuta, a najviše sat vremena. Sama dužina tretmana zavisi od:

 • kvaliteta dlake
 • debljine dlake
 • boje dlake

Minimalan broj tretmana je 2-3, dok su optimalni rezultati vidljivi posle 5-6 tretmana. Kada je u pitanju trajna epilacija, iskustva pokazuju da je broj tretmana individualan i da zavisi od osobe do osobe. S toga je potrebno da pre tretmana obavite konsultacije sa stručnim licem.

Međutim, vremenski okviri su sledeći:

 • Za uklanjanje nausnica ili neželjenih dlaka sa lica, treba da se sprovede 4-6 tretmana
 • Za uklanjanje muških dlaka ili neželjenih dlaka sa prepona treba da se sprovede 2-4 tretmana

Uzimajući sve ovo u obzir, kada je u pitanju trajna epilacija, cena takođe varira u zavisnosti od toga koja regija se tretira i koliko je tretmana potrebno da se uradi.

Prvi rezultati su uočljivi već posle 10-14 dana. Optimalna pauza između tretmana je 5-8 nedelja. Da biste dobili potpune rezultate, bitno je da između tretmana ne dođete u iskušenje da odstranjujete dlake iz korena.

Smatrate da je za vas pravo rešenje laserska epilacija? Beograd nudi mnogo profesionalnih estetskih centara u kojima možete brzo i lako ukloniti neželjene dlačice zauvek.

Koje su prednosti laserske epilacije?

Laserska epilacija ima mnoge prednosti u odnosu na uklanjanje neželjenih dlaka trakama za depilaciju, brijanjem ili nekom drugom metodom. Uz pomoć trajne epilacije ćete:

 • Sigurno, efikasno i trajno ukloniti neželjene dlake na telu ili licu
 • Rešiti se problema uraslih dlaka
 • Biti bez brige, jer je tretman bezbolan i ne dovodi do osipa, alergija,i iritacija 

Neka dosadne dlake budu vaša prošlost. Ponosno šetajte i nosite komad odeće koji god poželite i kada god poželite, bez straha da niste uklonili sve dlačice ili da su se one prebrzo ponovo pojavile. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *