GARANTOVANO UDOBAN I NEVEROVATNO LAK KORAK JE SA DOLCE GABBANA PATIKAMA

Na popularnost nekih modela patika utiču aktuelno popularni sportovi i njihovi sportisti, kao i popularni muzičari koji mogu da obeleže čitavu jednu epohu popularnosti nekih patika. Patike su, naravno, obavezne u svim sportskim aktivnostima ( profesionalnim ili rekreativnim ). Za košarku su najbolji dublji modeli koji čvrsto obezbeđuju skočni zglob sportiste, štiteći ga od pritiska koji trpi prilikom skakanja. Takvih modela ima među svim vrstama i brendovima, recimo Dolce Gabbana patike. Slične su i kod tenisera, sa malom razlikom u dubini. Za dvoranske sportove kao što je rukomet i odbojka, patike su pliće i sa specijalnim đonom protiv proklizavanja, a kod fudbalera su obavezni kramponi na đonu. Svaki brend proizvodi i svaki model za svog vernog potrošača, pa je zbunjujuće šta izabrati. Dolce Gabbana patike vam nude svaki mogući model.

KOJE SU PRAVE PATIKE ZA VAS

Ako želite laganu patiku za trčanje izbor je na lako savitljivoj patici, sa prozračnim materijalom koji obezbeđuje odličan protok vazduha. Duboka, kožna patika je savršena za jesen i hladne dane. Možda vam se urbanistički modeli Dolce Gabbana patike dopadnu za neku laganu šetnju u dvoje, za večernji izlazak sa prijateljima, za ples… Svedoci smo da su patike danas postale modni detalj bez koga se ne može i nisu isključivo za sportske aktivnosti! Tačno je da su zadržale tu svoju osnovnu i nezamenjivu namenu, ali su takođe pronašle svoje mesto i u modi, čak i u visokoj gde dosežu zavidne visine upravo spomenute Dolce Gabbana patike. Nikada se ne greši pri izboru sportske elegancije na nekoj svečanosti!

Roditelji nas uče, od malena, o udobnosti i funkcionalnosti dečije obuće birajući za prve korake što bolji kvalitet obuće! Korak uvek treba biti osiguran – da ne bi bilo bolova u nogama, zglobovima ili Ahilovoj tetivi. Zbog svoje funkcionalnosti koja nam sve ovo obezbeđuje, patike su danas postale neizostavni deo svakog cipelara! U moru ogromnog broja modela na tržištu, vaša je obaveza da odredite namenu vaših budućih patika.

Udobnost patika koju nude Dolce Gabbana patike, omogućava energetski najefikasniji stil gaženja, jer amortizuje udarac stopala o podlogu prilikom koračanja, trčanja, ili skakanja. Prilikom gaženja svaki pojedinac ima svoj stil hodanja, tj. pronaciju. Ta, svakako, prirodna pojava se može podeliti na normalnu, podpronaciju i nadpronaciju. Kod pojave podpronacije stopala, prilikom koraka, prvo naleže spoljašnji deo stopala, a kod nadpronacije – stopalo prvo staje na svoju unutrašnju stranu. Sve se ovo da korigovati dobrom i kvalitetnom, recimo, Dolce Gabbana patikama koje će neutralisati drugačiji stil gaženja od normalnog. Dolce Gabbana patike svojom čvrstinom, dubinom, kvalitetnim materijalom obezbeđuje najbolju efikasnost koračanja. 

DA LI ZNATE DA JE VELIČINA PATIKA IZUZETNO BITNA

Koliko god vam je namena patike jasna, znajte da je njena veličina još bitnija stavka pri kupovini. Koliko god vam neki model zaustavlja dah, nikako ga ne birajte u pogrešnoj veličini od vaše. Čim je patika veća ili manja – odmah gubi svoj smisao! Ako je veća, nema sigurnosti i spada vam sa nogu, a ukoliko je nešto manja – žuljaće vas, stezati i nikada se neće razgaziti i bez obzira na njen kvalitet, jedva ćete dočekati da je izujete. Obavezno birajte onu veličinu koja vam je taman ( eventualno može poneki model, koji već ima brojeve na polovine, veći za jednu polovinu).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *