Bliži se leto i sada je pravo vreme da kupite kvalitetan epilator

Borba žena sa neželjenim dlačicama na nogama, preponama, rukama, pod pazuhom i na leđima ponekad izgleda kao borba sa vetrenjačama. I dok u toku zime možemo nekako i da se opustimo i da se malo ređe depiliramo, to u lenjim mesecima nije moguće. Najbolji način za odstranjivanje neželjenih dlačica je njihovo potpuno vađenje, najčešće voskom ili šećernom pastom ili laserskim tretmanima u salonu. Klasična depilacija je jeftinija, ali mora da se obavlja jednom mesečno u toku cele godine, inače nema nikakvog efekta.

S druge strane, tretmani laserom su mnogo efikasniji, ali su jako skupi i nepristupačni mnogim ženama. Zbog toga sve više žena odlučuje da problem neželjenih dlačica na duže staze reši kod kuće, a, sudeći po mnogim forumima, najčešće korišćen proizvod za to je Philips epilator. 

Zbog čega baš epilator?

Epilatori su izbor mnogih žena koje ne žele da upotrebljavaju brijače, a imaju probleme sa nekim drugim načinima uklanjanja dlačica. Na primer, žene sa osetljivom kožom ne mogu da koriste kreme za depilaciju. Ista je situacija sa depilacijom voskom ili šećernom pastom i kod kuće i u salonu. Za epilator se odlučuju i sve žene koje nemaju vremena za odlazak do salona jednom mesečno pa im je ovaj način uklanjanja dlačica kod kuće mnogo praktičniji.

Ne treba zanemariti i činjenicu da je odlazak u salon na depilaciju svakog meseca ozbiljna investicija na godišnjem nivou i da je kupovina uređaja za depilaciju kod kuće daleko isplativija. U svim ovim situacijama najčešće se koristi Philips epilator, klasičan ili za foto epilaciju.

Klasičan Philips epilator

Za žene koje ne žele jednom mesečno da odlaze na depilacije ili imaju neke kožne probleme koji se javljaju nakon depilacije voskom ili šećerom, najčešći izbor su klasični Philips epilatori koji čupaju dlačice iz korena.

Mnoge žene koje su kupile Philips epilator na raznim forumima kažu da su se odlučile za ovu marku pre svega iz prethodnog iskustva sa drugim proizvodima istog proizvođača. Kako su istakle, smatrale su da je, kada već izdvajaju novac, sigurnije da kupe proizvod poznatog i proverenog brenda. Zadovoljne korisnice ovog proizvoda ističu da im traje godinama i da nikada nisu imale kvarove uređaja.

Najnoviji Philips epilator serije 8000 je, prema navodima proizvođača, još nežniji od prethodnih. Pincete su unapređene i produžene, a sam epilator može da napravi 70.000 hvatanja dlačice u minuti. Sama glava epilatora je dosta šira pa je, kada se sve uzme u obzir, depilacija ovim uređajem mnogo brža. 

Još jedna prednost kada je novi Philips epilator u pitanju je to što se njime može depilirati i pod tušem pa je, na taj način, čitav proces još bezbolniji.

Philips Lumea

Pre nekoliko godina se na našem tržištu pojavio Phiips epilator za trajno uklanjanje dlačica. Ovaj proizvod uz pomoć pulsnog svetla utiče na koren dlačica, slabi ih, a vremenom potpuno zaustavlja njihov rast. Na ovaj način depilacija je potpuno bezbolna i košta daleko manje od laserske depilacije u kozmetičkim salonima. 

Philips Lumea epilator ima posebne nastavke za tretiranje bikini zone, pazuha i nogu. Korisnice na forumima navode da je potrebno strogo pratiti uputstva proizvođača i prvih nekoliko puta tretirati dlačice na dve nedelje kako bi se postigao pun efekat. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *